Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


William Levy

 

William Levy, (1980. augusztus 29., Kuba, Havanna), kubai származású szinész és egykori modell. Gyakran nevezik latin-Brad Pittnek.

Tartalomjegyzék

[elrejtés]

Élete [szerkesztés]

William a legidősebb négy testvére között, mostohaapja 15 éves korában engedélyt adott neki, hogy elhagyhassa Kubát ahonnan Floridába utazott, hogy részt vegyen a Barbara Goleman Senior High és hogy folytassa a gyerekkori szenvedélyét a basseballt. William a Business Administration tanult egy sport ösztöndíj segítségével. Két év múlva abbahagyta az iskolát és beiratkozott egy Los Angeles-i színiiskolába amit később Mexikóvárosban folytatott majd szerződött a CEA-hoz és a Televisia-hoz. Részt vett 2 valóság show-ban is. Az egyikben ismerkedett meg korábbi élettársával Elizabeth Gutierrezzel. 2011 májusában Elizabeth elhatározására véget ért kapcsolatuk, akitől van már egy 5 éves kisfia (Christopher,Tophy) és egy 1 éves kislánya (Kylie).

2010.augusztus 17-én vádat emeltek ellene,mert egy 17 éves lány feljelentette nemi erőszak és erőszakoskodás vádjával. A lány azt állítja,hogy a színész többször orális szexre kényszerítette a Los Angeles-i Hilton Hotelben és meg is gyalázta. A lány és édesanyja 2.5 millió dollárra perelte be,de vádalkut ajánlottak neki,hogy 500000 dollár ellenében elállnak a feljelentéstől. Ebbe nem ment bele és William visszaperelte őket. William-nek nem ez az első ilyen pere,korábban egy prostituált rágalmazta azzal,hogy orális kielégítést kért tőle egy Miami-i szállodában. Erről képek is készültek,de William fizetett a hallgatásért.


Érdekesség,hogy egy főszerepért közel 2 millió dollárt kap.       william-levy-gutierrez.jpg

 

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 23945
Hónap: 102
Nap: 9