Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Demi Lovato

 

Demetria Devonne Lovato (Dallas, Texas, USA, 1992. augusztus 20. - ) amerikai színésznő, énekesnő és dalszerző. A hírnevet Mitchie Torres szerepe hozta meg neki a Camp Rock-ból. Még Sonny Munroe szerepével is berobbant a köztudatba, a Sonny With A Chance-ből. Magyarországon (a Disney Channelen) Sonny, a sztárjelölt néven fut a sorozat.

Demi Lovato 1992. augusztus 20-án született Dallasban, Texas államban. Spanyol, ír és olasz vér csörgedezik az ereiben.Édesanyja Dianna Hart, apja Patrick Lovato. A férfi 1994-ben Új-Mexikóba költözött, miután elvált Demi anyjától. Apa és lánya 2008 februárjában négy év kihagyás után újra találkoztak, mikor Demi meglátogatta apját.Két testvére van:Dallas,öt évvel idősebb és Madison a féltestvére,aki tíz évvel fiatalabb.

Ellen DeGeneres showjában bevallotta, hogy hetedikes korában sokat bántották az osztálytársai és egy nap odáig fajult a dolog, hogy kénytelen volt magántanulóként folytatni tanulmányait.

Egy ideig járt Miley Cyrus bátyjával, Trace Cyrus-szal, akivel 2009 júliusában szakítottak. Sokszor próbálták már összeboronálni Joe Jonas-szal a közös filmjük után, végül Demi 2010. március elején bevallotta, hogy együtt vannak Joe-val.Ennek a kapcsolatnak is hamar vége lett.Két hónap után a pár úgy döntött,hogy barátok maradnak.

2010 október végén Demi bevonult egy szanatóriumba lelki és fizikai problémákra hivatkozva. 2011 január végén Demit kiengedték a szanatóriumból.

2011 áprilisában bevalotta, hogy 8 éves kora óta bulímiával küzdött, 11 évesen pedig elkezdte vagdosni a karját, mindezt azért, mert kövérnek csúfolták az iskolában.E vágások már napvilágra kerültek egy 2008-as eseményen készült képeken, de akkor a sajtósa ügyesen arra fogta, hogy karkötők okozták a sebeket.   dem.gif

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 27332
Hónap: 1510
Nap: 10